DigPilot 2D

20140917_121007

DigPilot 2D kan monteres på enhver gravemaskin uansett størrelse. Her montert på en 6,5 tonn tung gravemaskin.

 www.digpilot.com: For English Version

DigPilot Maskinstyring

Lei av å klatre inn og ut av gravemaskinen? Alle maskinførere i «moden» alder har dårlige knær: Hoppe fra beltene på gravemaskiner er en dårlig vane. La heller DigPilot måle for deg!

DigPilot maskinstyring er en god løsning. På 1 til 2 cm nøyaktig måling opp og ned, ut og inn med skuffa. Planer i vater, eller fall. Følg fallet mens du planerer og svinger maskinen 360 grader rundt. Referer mot roterende planlaser, eller mot høydefastmerke. Legg skuffa inne ved beltene, referer. Legg skuffa ut å se hvor langt det er. Nøyaktigheten en stor gravemaskin måler med er forbløffende: den måler helt rett!

 

DigPilot 2D ( uten GNSS)

Med DigPilot 2D utføres et bredt utvalg av forskjellige typer gravearbeid uten bruk av GNSS: Plan, enfall, tofall, grøftegraving og ulike profiler. Til å grave ei grøft veiledes maskinføreren til å angi bredden, dybden og fallet i grøfta. Grøfta tegnes opp på skjermen, og gravemaskinen beveger seg i sanntid, viser retning og dybde ned til grøfta.

Høyder refereres ved å legge skuffetippen på et fastmerke, eller du kan bruke stikkesensoren til å ta inn høyden fra en roterende laser. Denne sensoren har en innebygget lasersensor. Alle roterende kvalitetslasere med rødt eller infrarødt lys fungerer.

P2250691.jpg

DigPilot_sensor_in_bracket

 

De nøyaktige, trådløse vinkelsensorene som monteres på gravemaskinen sender lynraskt vinkeldata 10 ganger i sekundet til datamaskinen, som viser gravemaskinen i korrekt målestokk i sanntidsbevegelse.

 

Disse nøyaktige sensorene er Kjernen i DigPilot systemet. Vi har utviklet dem og produserer dem selv, de har vakt oppsikt i bransjen i hele verden.

DigPilot er det eneste gravemaskin systemet i verden som trådløst opererer et fullverdig Gravemaskin Maskinstyrings system.

Fordelene ved dette er flere:

  • Rask og enkel montasje, kan om ønskelig utføres av maskinfører selv
  • Reduserer behovet for service ute på anlegg, ødelagte sensorer erstattes med ny å settes rett inn i samme holder uten behov for kalibrering
  • DigPilot kan monteres og kalibreres på flere maskiner, så flyttes fra maskin til maskin

Vi er veldig stolte av vårt eget DigPilot Maskinstyrings system!

SONY DSC

Gravemaskin i arbeid mot veilinjer

 

Den maskinfører som først begynner å bruke DigPilot maskinstyring blir avhengig. Å vite hvor mange cm det er til bunnen av kummen, uten å måtte sette opp laser eller niveller øker effektiviteten av gravemaskinen. Føreren gidder rett og slett ikke gå opp og ned fra maskinen for å måle lenger.

 

DigPilot Maskinstyring uten GNSS
Sikkerhet.
En maskinfører vil gjerne ikke ha gående personell i arbeid innenfor maskinens rekkevidde. Vekk med personell rundt maskinen, la maskinføreren måle selv, med DigPilot i maskinen.

Enkelt å flytte fra maskin til maskin

DigPilot kan monteres på flere gravemaskiner.  Det eneste du trenger å gjøre er å feste et sett med nye braketter, og deretter kan du flytte sensorene og datamaskinen over til den nye maskinen.

På datamaskinen kan du lagre inntil 20 forskjellige gravemaskiner, hver med inntil 20 forskjellige skuffer.

Billig

DigPilot er det eneste 2D og 3D system i verden som kan dette. DigPilot Maskinstyring er rimelig å kjøpe, 2D systemet vårt er det billigste systemet på markedet. Vi produserer inntil videre et antall kampanjesett for salg hos oss selv i Norge, redusert pris. Ring oss og kontroller at vi har dem på lager.

Enkelt å bruke

Under utviklingen av DigPilot er det blitt lagt stor vekt på å gjøre systemet brukervennlig. Dette gjelder både montasje og vedlikehold, og ikke minst det du ser på skjermen.

Klare, tydelige, store og detaljerte bilder både i 2D og 3D med tilhørende tekst veileder deg gjennom alt. DigPilot er like godt egnet for de uten erfaring med datamaskiner som for eksperter.

Særdeles enkelt og oversiktlig brukergrensesnitt med mange bilder viser montør og maskinfører hva han skal gjøre, hvor han skal grave.

 Oppgraderbart fra 2D til 3D

DigPilot 2D kan oppgraderes til DigPilot 3D. Vi bruker det meste av 2D settet, og supplerer med programvare og en 2 antenne GNSS. Generelt gir vi prisavslag på DigPilot 3D som gjenspeiler gjenbruken av 2D systemet.

Oppgradering til DigPilot 3D på en maskin som allerede er i bruk, oppmålt og kalibrert gjøres gjerne på en formiddag.