Kurs for brukere av DigPilot Maskinstyring til gravemaskiner.

DigPilot AS inviterer til kurs for ingeniører som har DigPilot maskinstyring på maskinene på anleggene sine.

DigPilot 3D maskinstyring er avhengige av internett forbindelse og en kontinuerlig dataflyt mellom gravemaskinene, prosjektingeniørene som lager og legger inn prosjektene og bruker logg-filene fra anleggene. Og oss, som vedlikeholder programvare og mater dem inn i maskinene, samt gir support på ulike dataplattformer.

Kurset går over en dag, og er beregnet på ingeniører, formenn og konsulenter som betjener DigPilot brukere. Vi vil først og fremst gå gjennom bruk og oppsett av DigPilot Office.

DigPilot Office er internett plattformen som sørger for dataflyten mellom gravemaskiner, anleggs- eller konsulent kontorene som produserer underlag for maskinene. Og oss som driver support og vedlikeholder programvaren til DigPilot Maskinstyring.

DigPilot Office er i løpet av 2015 utvidet til et omfattende og modent internett plattform program. Det er ikke mulig å utnytte hverken det, eller maskinene fullt ut uten manual og et lite innføringskurs. Vi vil dele ut ferske og oppdaterte manualer på kurset.

Kurset vil bli avholdt på et av konferansesentrene på Gardermoen og blir lagt slik at man kan ta morgenflyet til Gardermoen, bli med på kurset, og ta kveldsfly hjem. Til de fleste byer i Norge. Også fra Sverige eller Danmark.

Kurset er med vilje lagt til dagen før årets Arctic konferanse på Gardermoen, noen av dere skal jo være med der. Arctic konferansen begynner dagen etter: tirsdag den 19. januar.

Det er mange muligheter for overnatting på hotellene på Gardermoen, noen ønsker kanskje å komme kvelden den 17. januar og trenger innkvartering.

Tidspunkt:       Mandag den 18. januar 2016                        Kl. 10:00 til Kl. 17:00

Sted                 Ett av konferanse hotellene på Gardermoen

Pris                  ca 2.500 Kr. + mva. Lunsj serveres.

 

For påmelding send en epost til: info@gl-instrumenter.no

eller ring til: Gundersen&Løken AS 2281 3990

Vennligst meld dere som «interessert» så snart som mulig.

 

Vennlig hilsen

Jan Floberg og DigPilot crewet.