DigPilot Montasjer mars 2016

DigPilot teamet er kommet godt igang i 2016, nye maskiner er montert opp med både 2D maskinstyring med laser og referansehøyder, og 3D gravemaskin systemer med full GNSS styring og Internett kobling til server.DSC07190

Carl Martin er en meget rutinert montør, han server nå kunder i både Norge og nabolandene våre, Sverige og Danmark.

Våre 3D maskinstyringer utstyres nå med 2. generasjon DigPilot GNSS Rover. All innmat i disse  roverne er ny-utviklet, med siste teknologi fra Septentrio som leverer GNSS motorene, og den nyeste Satel Radioen.

Ingen skal nå komme å si at de ikke får fix, og det lynraskt !!

Siste uka, montasjer i Gudbrandsdalen og Folldal, vi takker Nermo Maskin AS og Folldal Maskin AS for tilliten de viser oss. Maskinene måler på cm korrekt i både grunnriss og høyde, og kommer til å gjøre nettopp det hver dag i mange år fremover.

DigPilot Office gir deg flere muligheter til å administrere anlegg såvel som Maskinstyringflåte.

Ved siden av ny DigPilot GNSS to antenne rover, fremstår DigPilot Office som en moden og moderne Internett plattform der alle DigPilot Maskinstyrings Maskinene logger seg inn hver morgen. All programvare oppdateres direkte over nettet til alle våre kunder i Norge. Filer sendes til og fra maskinene å dokumentere alt arbeid som utføres. Maskinene kontrolleres sågar direkte mot kontrollmerker på anlegget med faste innlagte intervaller, og dokumenterer maskinenes nøyaktighet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nils Oma på Jæren