DigPilot Forhandlermøte 2015

DigPilot arrangerte sitt sjette forhandlermøte med sine utenlandske forhandlere uka etter Loendagene.

Idylliske Union Øye Hotell innerst i Nordangsfjorden tok vel imot våre 20 delegater. Siste års utvikling og nyheter fra «the DigPilot Crew» ble presentert for de som skal bringe produktet ut i verden!

Spesielt har DigPilot Office Internett plattformen vår blitt gjennomarbeidet siste år, den er fullt kapabel til å administrere en maskinflåte. Uansett hvor i verden, og uansett hvor mange maskiner det er i drift på et anlegg. Filveksling, sikring av maskindata til server, automatisk oppdatering av all firm- og software over internett, tvungen koordinatkontroll til fastmerker på anlegg er noen av finessene der vi ligger i forkant av konkurrentene våre.

Ny DigPilot GNSS rover, annen generasjon, to antenne med innebygget radiomodem og internettmodem ble introdusert: vi forventer å se den testet å gå ut som markedets raskeste og mest nøyaktige. Alle hoved elementer er fornyet, siste versjon fra våre underleveradører er implementert.

Vi takker Øye familien for å ha gitt oss alle en uforglemmelig opplevelse, det er en glede å kunne gi litt tilbake til Møre for alle DigPilotene de har vist oss tilliten å kjøpe!

PA040950PA020931